KAAMOSKORTIT

Kaamoskortit on yritys, joka on erikoistunut keskustelukorttien ja muiden pelien myyntiin. Tavoitteenamme on edistää merkityksellisiä kohtaamisia ja syvempiä yhteyksiä ihmisten välillä.

Pyrimme tarjoamaan korkealaatuisia, hauskoja ja monipuolisia tuotteita, jotka kannustavat ihmisiä keskustelemaan ja luomaan muistoja yhdessä.

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy kaksi tuotetta: Kaamos Couples ja Best Friends -keskustelukortit. Molemmat keskustelukorttipakat sisältävät 50 korttia täynnä syvällisiä keskustelunaiheita ja ajatuksia herättäviä kysymyksiä. Kaikki tuotteemme on valmistettu rakkaudella Espoossa 💘

KAAMOSKORTIT PERUSTAJA

Kaamos -keskustelukorttien idea syntyi omasta tarpeestani vahvistaa yhteyttäni kumppaniini ja ystäviini. Tunsin, että kiireisen arjen pyörteissä jäi liian harvoin tilaa aidoille keskusteluille ja läsnäololle. Niinpä päätin ryhtyä toimeen ja luoda jotain, mikä voisi auttaa muitakin löytämään aitoa yhteyttä arjen keskellä ja juhlahetkissä.

Keskustelukorttien kysymykset ovat huolella mietittyjä ja ne varmasti herättävät mielenkiintoisia pohdintoja ja luovat tilaisuuden syvällisille keskusteluille.

Toivon, että nämä kortit tuovat iloa, syvyyttä ja merkitystä jokaiseen hetkeen, jonka tulette jakamaan korttien äärellä 💗

- Jaana, Perustaja